Copyright 2018 - Custom text here

„YBL - Equitone Nagy Fal pályázat” SZIE YMÉK hallgatók számára

nagyfal 2

A CREATON South-East Europe Kft. és a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar pályázatot a SZIE    YMÉK hallgatói számára, amellyel hozzá kíván járulni az EQUITONE szálcement homlokzatburkolatok beltérben történő kreatív alkalmazásainak.

Részletesen
A CREATON South-East Europe Kft. és a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar (továbbiakban: Kiírók) célja, hogy a pályázatban kiadott falfelületen az EQUITONE anyagok változatos felhasználási lehetőségeinek, megvalósítási módjainak vonzó és kreatív módjait mutassák meg a hallgatók a pályázatuk során. Fontos, hogy pályázat elkészítése során ügyeljenek a megvalósíthatóságra.

A pályázat benyújtásának feltételei
Pályázó(k) a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karon tanuló hallgató(k) lehet(nek).

A Pályázó pályázatának benyújtásával kifejezi, hogy a kiírás feltételeit és a bírálat eredményét magára nézve elfogadja, valamint hogy a jelen kiírás szerinti felhasználás harmadik személy jogát nem érinti, különösen pedig nem sérti. Ezzel kapcsolatban felmerülő minden jogkövetkezményt a Pályázó visel.

Egy Pályázó több művel is pályázhat, de azokat külön pályázatként kell benyújtania.


A pályázatra benyújtandó
Méretezett tervdokumentum (pdf formátumban), látványtervvel.
A pályamunkákat min. A3-as formátumban várjuk.

Tervezendő felület

A Bíráló Bizottság
A háromtagú Bíráló Bizottság (továbbiakban: BB) a Kiíró képviselőjéből és két felkért építészből áll. A BB tagjai:

Várszegi Dániel, építészmérnök, Építész Szaktanácsadó, EQUITONE
Fórizs Lajos, Igazgatási ügyintéző, SZE - YMÉK
Prof. Dr. Markó Balázs habil, DLA, Intézetvezető, a SZIE – YMÉK dékánja.

A BB döntését részletes értékelés és vita keretében, szavazással hozza meg, és ünnepélyes keretek között hozza nyilvánosságra.

Pályázati díjak, elismerések
A Kiírók a pályázatra 30 000 Ft díjazást határoztak meg az első helyezett számára.

A díjat a hallgató (szerző) kapja.
Az ünnepélyes díjátadóra a nyertesek mellett a zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek, un. döntőbe juttatott pályaművek szerzői is meghívást kapnak. Az eredmények az ünnepélyes díjátadóig titkosak maradnak, ott kerülnek nyilvánosságra. A díjátadóra 2018. június közepén kerül sor.

A díjazásban nem részesült pályázatokat a BB nem őrzi meg, illetve nem tárolja.

A pályázatok benyújtásának módja
A pályázati anyagot e-mailben, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk „YBL – Equitone Nagy Fal pályázat” tárgycímmel.

A határidő után érkező, vagy a bírálatot befolyásoló tartalmi elemeiben hiányos pályázatot, a BB indoklás nélkül elutasíthatja. Hiányosan benyújtott pályázati anyag kiegészítése csak a BB kérésére történhet.
A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárulását adja, hogy a CREATON South-East Europe Kft. a pályamunkát referenciaként, illetve az arról készült fotókat marketing tevékenysége során időbeli és térbeli korlátozások nélkül, ma ismert és a jövőben ismertté váló média csatornáinak segítségével, de a tulajdonos személyiségi jogainak figyelembe vételével, külön díjazás nélkül korlátlanul felhasználhatja, a fotókat sokszorozhatja Magyarország és Európa területén.

Határidők
A pályázat meghirdetése: 2018. március 31.
A pályázat benyújtási határideje: 2018. május 21.


Bírálat

2018. június 1-jéig

További információ a pályázat benyújtásával kapcsolatosan a pályázat lebonyolítójától kérhető:
Fórizs Lajos
T: (20) 212-9225, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információ az EQUITONE termékekkel és műszaki megoldásokkal kapcsolatosan:
Várszegi Dániel, Építész Szaktanácsadó, EQUITONE
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (30) 849 - 3874
www.equitone.hu