Copyright 2018 - Custom text here

Tisztelt Látogatók!

 

A Könyvtár nyitva tartása a nyári időszakban az alábbiak szerint alakul:

2018. június 29-ig

a szokásos nyitva tartási rend szerint várjuk a Látogatókat

2018. július 2. – augusztus 20. között

a Könyvtár ZÁRVA tart

2018. augusztus 21.

a nyári szünet utáni első nyitva tartási nap, a szokásos nyitva tartási rend szerint

 

A nyári zárva tartás alatt könyvtári ügyeletet tartunk, amelynek keretében az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján:

  • Könyvek kölcsönzése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történő előzetes bejelentkezés alapján;
  • MTMT-szolgálat: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történő előzetes bejelentkezés alapján.

 

A Könyvtár ügyeleti telefonszáma: (1) 883-7877
A nyári zárva tartás időtartamára a kölcsönzött könyvekre késedelmi díjat nem számítunk fel.

 

Minden kedves Olvasónknak tartalmas nyarat, jó pihenést kívánunk!

Kedves Végzős Hallgatók!

 

A diploma átvétele előtt kötelező leadni a Tanulmányi Osztályon egy igazolást arról, hogy nincs könyvtári tartozásuk. Nem kiiratkozásról van szó, tehát nem számít, hogy beiratkozott olvasója-e valaki a Kari Könyvtárnak, vagy sem. Az igazolás kiállításához a könyvtárral kapcsolatos tartozást (legyen az kölcsönzés, vagy ki nem egyenlített késedelmi díj) rendezni kell. A nem-tartozási igazolás kiállítását követően már csak helyben használatra jogosult a hallgató, tehát kölcsönözni nem tud, hacsak be nem iratkozik külsősként.

A kitöltött és könyvtáros által aláírt Kísérőjegyet a Tanulmányi Osztály elé helyezett gyűjtődobozba lehet bedobni. Az igazolást legkésőbb a diplomaosztóig kell eljuttatni a TO-ra, javasoljuk, hogy már a záróvizsgák előtt vagy alatt keressék fel az olvasószolgálatot az aláírásért.

Az igazolás kiadásához szükséges adatok: hallgató neve, az édesanyja születési neve, hallgató születési dátuma, tagozat/szak, Neptun kód, személyi igazolvány száma.

A nyomtatvány beszerezhető a Könyvtárból, továbbá letölthető a Kar honlapjáról is: nyomtatvány

 

A Könyvtár nyitva tartása:
Hétfő – csütörtök: 8.00-16.00
Péntek: 8.00-14.00

 

Tisztelt Látogatók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megváltozott a Kari Könyvtár nyitva tartási ideje.

2018. január 24-től az alábbi nyitva tartási rend érvényes:

Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00

Péntek: 8.00 - 14.00

 

Kedves Olvasóink!

 

Az intézményünk által  előfizetett MeRSZ (Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás) további tartalmakkal bővült 2017 novemberében.
A frissen bekerült könyvek listája megtekinthető a SZIE Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár oldalán: http://lib.szie.hu/mersz-tartalombovules

Egyéb információk a MeRSZ adatbázissal kapcsolatban: http://lib.szie.hu/uj-adatbazis-hozzaferesek-mersz-akademiai-kiado-szotarai

50 teny amit tudnod kell a 2 vilaghaborurol   az erdelyi mezoseg nepi epiteszete   az europai kovacsoltvas muvesseg tortenete   a kozgazdasagtan alapjai   a magyarsag tortenete es muveltsege a honfoglalasig   a minosegmenedzsment osszetevoi   a munkavegzes komplex feltetelei   epitesi hoszigetelo anyagok   epitomuveszek ybl es lechner koraban   hatodik konyv a regi epiteszetrol   heves megye muemlekei ii   heves megye muemlekei iii   kenyersuto kemencek    kulonleges betonok es betontechnologiak iv    kulonleges betonok es betontechnologiak v    marketing alapismeretek   marketing a magyar kisvallalatoknak rekettye gabor    meselo kastelyok   mikrookonomia farkasne molnar   nemzeti parkok magyarorszagon   ne bantsatok a feketerigot   ontottvas kalyhak   szekesfehervar   szilardsagtan